Palvelut

Innocellon palvelut


Innocello tarjoaa erilaisia palveluita innovaatioiden edistämiseksi. Palveluita voi tilata yrityksille tai yhteisöille. Kukin palvelu räätälöidään tarpeen mukaiseksi ja palvelun tuottajaksi valitaan sopivimmat tuottajat. Palvelumme voi olla tarvittaessa tuotesalaisuuden piiriin kuuluvaa. Moni palvelumme on tukikelpoista ja tuen hakemisessa me autamme myös. Tässä esimerkkejä siitä, miten voimme auttaa ja palvella:

Hankentamo


Eu-hankkeet ja kansalliset hankkeet ovat osa yhteiskuntamme kehityksen tukijärjestelmää. Niiden hyödyntäminen vaatii osaamista ja ennakoimista.

Hankentamosta löytyy monipuolista osaamista erilaisiin rahoituskanaviin. Autamme löytämään oikean kanavan kullekin projektille. Osaamme auttaa suunnittelussa, erilaisten rahoitushakemusten laadinnassa tai voimme hoitaa koko hankeprosessin ja kaikkea siltä väliltä.

Ratkaistamo


Joskus tuotteen tai palvelun menestys tai tuotanto on kuin kiveen juuttunut, tai joskus jokin kynnys tuntuu mahdottomalta ylittää. Haasteita ja mutkia riittää, mutta myös ratkaisijoita löytyy.

Ratkaistamosta löytyy erilaisiin haasteisiin sopivia solmunavaajia. Useimmiten tarvitaan useampi eri alan osaaja yhtä aikaa saman solmun äärelle, jotta ratkaisut löytyvät. Yhteistyö on meidän vahvuutemme. Ratkaiseminen ei ole kuitenkaan koskaan varmaa ja välillä se on erikoisen haasteellista. Siksi jokainen ratkaistava haaste arvioidaan ensin ja määritellään yhdessä, millä keinoilla ratkaisua on mahdollista lähteä etsimään, kuinka kauan siihen menee ja kuinka suuri haaste milloinkin on kyseessä.

Testaamo


Lähes aina uudet tuotteet ja palvelut vaativat testaamista, jotta markkinoille siirtyminen on turvallisempaa.

Tuotesalaisuuksia tai korkeaa odotusarvoa sisältäviä tuotteita ei testaamatta kannata markkinoille päästää.
Testaamosta voi tilata tuotteelleen objektiivisen arvioinnin. Testauspalvelun suuruus ja laajuus määritellään yhdessä vastaamaan realistista tarvetta. Me emme pelkää kertoa totuutta hyvässä taikka pahassa.

Jalostamo


Joskus pienet puutteet estävät menestymästä, vaikka pääosa tuotteesta olisikin kunnossa. Useinkaan ei riitä, että ratkaisee tärkeimmän haasteen, vaan koko tuote on oltava kunnossa ennen markkinoille menoa. Kukaan ei hallitse kaikkea, erilaisia asiantuntijoita tarvitaan pienenkin jutun ympärille paljon.

Jalostamo auttaa saattamaan tuotteita tai palveluita parempaan kuosiin tai viimeistelee puuttuvat osat. Keräämme osaajista sellaisen joukon, joka osaa ja pystyy saattamaan tuotteet tai palvelut markkinoiden tai asiakkaiden vaatimaan kuntoon. Jalostustyö on yleensä ennalta sovittu kehitysprosessi sovitun tavoitteen saavuttamiseksi.

Verkostamo


Jokainen yritys ja yhteisö tarvitsee ympärilleen verkoston, hyviä tyyppejä ja luotettavia palveluntuottajia, jotka auttavat arjessa tai yllättävissä tilanteissa. Yksin kukaan ei selviä. Normaalisti verkostot rakentuvat vuosien myötä, mutta joskus voi verkoston kokoamiseen olla nopeammin tarvetta.

Verkostamo-palvelu auttaa löytämään ja rakentamaan uudelle tai vastamuuttaneelle yritykselle tai yhteisölle hyvät toimijat ja kumppanit. Verkostamon avulla myös uusi toimija pääsee nopeasti sisälle paikallisiin verkostoihin.

Järjestämö


Toisinaan pitää järjestää tapahtumia, tilaisuuksia tai prosesseja ynnä muita, vaikka sellaiseen ei löydy itseltä osaamista, intoa tai voimavaroja. Hyvä, että on joku joka voi järjestää arjesta poikkeavat jutut.

Järjestämö pystyy suoriutumaan kunnialla myös ihan uusista haasteista, jos sellaisia joku keksii. Osaajajoukkomme yhteinen kokemus kattaa myös tuntemattomilla vesillä seilaamisen taidot. Määritellään yhdessä tavoitteet ja budjetti. Järjestämö kokoaa sopivan toimijajoukon tavoitteen saavuttamiseksi.

Yhteystiedot

toimisto(at)innocello.fi

Puheenjohtaja:
Annmarie Kuurto
annmarie.kuurto(at)gmail.com
0400 858 184

Varapuheenjohtaja
Per Lindberg
per.lindberg(at)evifin.fi
040 703 1982

Osoite

Osuniemi 10
08800 Lohja

Käyntiosoite:
Luksia
Nummentie 6
08100 Lohja

Käytämme sivustolla evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön.